Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Bouwen & Wonen - Summa & Bedrijf
Twan van den Heuvel, Twan & Twan Exclusive Interiors

"Summa loopt voorop met lesstof."

"Docenten gaan regelmatig zelf op stage."

“Ik ben lid van de branchecommissie interieurbouw van Summa & Bedrijf. We bespreken wat studenten aan kennis en vaardigheden nodig hebben om in onze branche succesvol te zijn. Moet de student met de verdergaande automatisering vooral met machines kunnen werken of ook de ambachtelijke kneepjes van het vak leren? Dat zijn interessante discussies.”

“Allebei, vind ik. Zeker bij ons; wij maken veel interieurs voor jachten. Veel is handwerk, omdat niks recht is.”

Goed opgeleid

“De docenten denken goed met ons mee, met wat we nodig hebben. Dat zie je ook terug in de lesstof. Daarmee loopt Summa echt voorop, vind ik. Ze spelen goed in op actuele ontwikkelingen en passen hun lessen daarop aan. We hebben regelmatig stagiairs van Summa. Een aantal oud-studenten werkt inmiddels ook bij ons. Het zijn goed opgeleide, vaardige studenten. Het specialistische werk leren ze bij ons.”

Docenten op stage

“De samenwerking met Summa is prima. We leren van elkaar. Wat ik ook sterk vind is dat docenten van Summa regelmatig zelf op stage gaan bij bedrijven in de regio. Wij hebben er ook al verschillende gehad. Het kost tijd om ze te begeleiden, maar we doen het graag. Zij blijven zo op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen dat in hun lessen verwerken.”

Lees meer over de opleiding Allround meubelmaker/scheepsinterieurbouwer
Meer weten?

Neem contact op met

Summa & Bedrijf - Lilian Lammers
Nirene van Brussel

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden