Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

LEREN IN DE PRAKTIJK

Leren in de praktijk

De beste manier om jezelf te ontwikkelen en aantrekkelijk te blijven voor werkgevers, is met een opleiding of cursus van Summa & Bedrijf. Wij bieden meerdere mogelijkheden voor om- en bijscholing waarbij altijd de mogelijkheid bestaat om het opleidingstraject vorm te geven volgens de wensen en eisen van het opdrachtgevende bedrijf.

Training, cursus of mbo-opleiding (bbl)
Met een korte training of uitgebreide cursus verbeter je je vakvaardigheden. Je kunt ook kiezen voor een mbo-opleiding (bbl) van één of meerdere jaren. Met een bbl-opleiding krijg je naast je werk één dag in de week scholing.

Erkend leerbedrijf
Goede leerbedrijven zijn onmisbaar. Bedrijven die hun werknemers een volwaardige mbo-opleiding willen bieden, moeten hiervoor gecertificeerd zijn als ‘erkend leerbedrijf’. Wie het praktijkgedeelte van de opleiding bij een erkend leerbedrijf volgt, komt in aanmerking voor een mbo-diploma of praktijkverklaring.

Volwassenen onder elkaar
Mensen die een training, cursus of opleiding volgen via Summa & Bedrijf hebben al wat jaren werkervaring. Als deelnemer krijg je onderwijs samen met gemotiveerde volwassenen met hetzelfde kennisniveau. Perfect voor het ontmoeten van anderen uit hetzelfde vakgebied en het uitwisselen van ervaringen.