Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Sport & Voeding - Voor zzp'ers
Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Wil jij jouw passie voor sport of voeding omzetten tot een succesvolle zzp-carrière? Of heb jij al enige ervaring als zzp’er? Het is in de branche sport & voeding belangrijk om je kennis, vaardigheden en deskundigheid op peil te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Bij Summa & Bedrijf hebben we daarom, speciaal voor jou als zzp’er, verschillende scholingsmogelijkheden ontwikkeld, passend bij jouw behoeften.

Daarom Summa

Bij Summa & Bedrijf gaan we verder dan alleen theorie. We dompelen je onder in de dynamische wereld van sport & voeding. Wij begrijpen dat je scholingskeuze als zzp’er gericht moet zijn op jouw behoeften. Daarom bieden we een breed scholingsaanbod. Of je nu anderen wilt coachen als personal trainer, deskundig voedingsadvies wilt geven of je zakelijke vaardigheden wilt aanscherpen en meer wilt leren over zelfstandig ondernemen; wij hebben alles wat je nodig hebt. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor persoonlijke aandacht en praktijkgerichte lessen.

Ontdek jouw groei als zzp’er

Bij Summa & Bedrijf geloven we in investeren je eigen professionele en persoonlijke groei. Dat is namelijk niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor jouw bedrijf. Je leert een onderneming runnen, je eigen administratie doen of anderen inspireren en begeleiden op hun weg naar gezondheid. Je blijft up-to-date van alle ontwikkelingen in de wereld van de sport & voeding. En naast alle cursussen gericht op de branche bieden wij cursussen die jouw helpen om succes te ondernemen. Kortom; bij Summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien als zzp’er in de sport & voeding.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden