Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Sport en Voeding
Ontwikkel je tot specialist in gezondheid

Voor werknemers

Met de opleidingen en cursussen van Summa ontwikkel jij je tot specialist in gezondheid. Je kunt kiezen voor zowel voeding als beweging.

Zo maak jij het verschil!

Je vindt het leuk om mensen te helpen om gezonder te leven. Misschien droom je van een eigen bedrijf. Dan wil je wel een gedegen opleiding volgen. Met onze opleidingen en cursussen ga jij een verschil maken.

Als specialist op het gebied van gezondheid heb je veel kennis, maar vooral ook vaardigheden nodig. Je adviseert, coacht en zorgt ervoor dat mensen blijvend aan hun gezondheid werken. Je brengt hen letterlijk in beweging!

Daarom Summa

Bij Summa kies je voor praktijkgerichte lessen van ervaren docenten. Doordat we met kleine groepen werken, krijg je veel persoonlijke aandacht. Zodat jij met succes je doelen kunt bereiken. Je kunt je direct aanmelden. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan bij de opleiding hoe je contact op kunt nemen.

ACTUELE OPLEIDINGEN

Ons opleidingenportfolio wordt voortdurend aangevuld en aangepast aan de vraag en de behoefte van het bedrijfsleven. Bekijk hier het actuele aanbod opleidingen van Summa & Bedrijf.

Naar de opleidingen
Sportinstructie voor kinderen van 4 -12 jaar
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden