Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Sport en Voeding
Samenwerken aan vitaliteit

Voor bedrijven

Samen met Summa werk je aan de vitaliteit van je medewerkers.

Investeren in vitaliteit loont

Onderzoeken laten zien dat gezonde medewerkers beter functioneren, productiever zijn en minder verzuimen.  Logisch dat steeds meer bedrijven investeren in de gezondheid van hun medewerkers. 

Natuurlijk, een goed salaris is belangrijk. Maar onderzoeken laten zien dat medewerkers het belangrijker vinden dat hun werkgever in hen investeert. Als werkgever kun je je daarmee onderscheiden: door te investeren in ontwikkeling, persoonlijke groei én vitaliteit.

Cursus gezonde leefstijl

Binnenkort kunnen medewerkers van organisaties bij Summa & Bedrijf de cursus gezonde leefstijl volgen. Dit korte traject helpt hen om bewust te worden van hun leefstijl en gezonder te eten en te bewegen. Bij voldoende deelnemers verzorgen we de training ook in company en op maat.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op en volg onze LinkedIn-pagina.

Bedrijfsopleidingen op maat

Wij verzorgen opleidingen op maat voor optimale effectiviteit in de praktijk. Inhoud, lengte, moeilijkheidsgraad, vorm, tijdstip en plaats kunnen in overleg worden vastgesteld. Zo kunnen werknemers en organisaties effectief inspelen op actuele ontwikkelingen in het werkveld. Neem direct contact op om samen te kijken naar de scholingsmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Neem contact op
BGN Gewichtsconsulent
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden