Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Sport en Voeding

Sport & Vitaliteit

Naar de opleidingen

Fit en vitaal leven

Je wilt mensen adviseren over gezonde voeding of begeleiden bij het sporten. Of je wilt je medewerkers stimuleren om fit te blijven. De opleidingen en cursussen van Summa & Bedrijf helpen je daarbij.

Gezondheid is booming. En terecht. Een gezonde leefstijl versterkt je immuunsysteem, zodat je minder ernstig ziek wordt van een besmetting met bijvoorbeeld corona. Bovendien is aandacht voor gezondheid bittere noodzaak. Want de helft van de mensen ouder dan 18 jaar in ons land heeft overgewicht. En ruim 1,1 miljoen mensen lijden aan diabetes, een aantal dat volgens het Diabetes wekelijks met 1.000 groeit.

Praktijkgericht

Alle reden dus om in gezondheid te investeren. Bijvoorbeeld door er je werk van te maken. Bij Summa leren experts uit de praktijk je de fijne kneepjes van het vak. Zij kennen de nieuwste inzichten, geven je praktische tips en handvatten en gebruiken moderne leermethodes. Je kunt bij Summa ook terecht als je je medewerkers bewust wilt maken van het belang van een gezonde leefstijl.

Op dit moment bieden we een traject tot gewichtsconsulent en tot sportinstructeur voor kinderen in het basisonderwijs. Binnenkort komt daar de cursus gezonde leefstijl bij. Verdere uitbreidingen volgen! Hou deze site in de gaten en volg onze LinkedIn-pagina.

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Ervaren docenten uit het werkveld

Laatste kennis en inzichten

Heel praktijkgericht

Opleidingen op maat

Persoonlijke en mensgerichte begeleiding

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden