Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Optiek - Voor zzp'ers
Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Heb jij een passie voor optiek, wil jij freelance opticien worden of heb jij al ervaring als zzp’er in de branche?

Bij Summa & Bedrijf begrijpen we de waarde van helder zicht en het belang van jouw rol als opticien. Het is belangrijk om je kennis en vaardigheden als freelance opticien uit te breiden en je deskundigheid op  peil te houden. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de laatste technieken.

Daarom Summa

Jouw tijd als freelance opticien is kostbaar. Scholingskeuze moet daarom specifiek gericht zijn op jouw behoeften. Dat begrijpen we bij Summa & Bedrijf als geen ander. Daarom bieden wij een breed scholingsaanbod. Of je nu jouw expertise in brillen en lenzen wilt uitbreiden of juist meer wil leren over ondernemen; we hebben alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen als freelance opticien. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor praktijkgerichte lessen en persoonlijke aandacht.

Ontdek jouw groei als freelance opticien

Wij richten ons op jouw persoonlijke en professionele groei. Het investeren in je ontwikkeling als freelance opticien is niet alleen een investering in jezelf, maar ook in je bedrijf. Als zzp’er in de optiek ben je namelijk niet alleen opticien maar ook ondernemer. Onze cursussen zijn er dan ook op gericht om je op beide gebieden te versterken. Of je nu net begint in de optiek of al ervaring hebt, wij hebben de cursus die bij jou past. Kortom; bij Summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien als zzp’er in de optiek.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden