Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Webinar rekentalent in je klas

Webinar: reken­talent in je klas

De opleiding in het kort
 • Training/cursus
 • Datum: op aanvraag
 • GRATIS WEBINAR
 • Duur: 1,5 uur
Meld je aan
Locatie
 • Summa Onderwijs & Opvoeding
  Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven
Download als PDF

Webinar: rekentalent in je klas

Wil jij als onderwijsassistent of leraarondersteuner meer handvatten krijgen om het beste uit leerlingen te halen op het gebied van rekenen? En wil jij in samenwerking met een leerkracht en/of rekencoördinator een waardevolle bijdrage leveren aan het rekenonderwijs? Dan is deze webinar iets voor jou!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met het Contactpunt van de branche Onderwijs & Opvoeding via onderwijs-opvoeding@summaenbedrijf.nl.

Dit ga je leren

In deze webinar leer je hoe je vanuit jouw rol als onderwijsassistent of leraarondersteuner de rekentalenten van zowel rekensterke als  rekenzwakke leerlingen in de klas zoveel mogelijk kan benutten. Je krijgt praktische handvatten die je de volgende dag al kan inzetten op jouw werkplek.

Passend onderwijs - gedrag

Goed om te weten

Locatie:

De webinar is online te volgen op 19 januari van 14.00 tot 15.30 uur. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met daarin een link waar je de webinar kunt volgen.

De webinar is bedoeld voor:

Onderwijsassistenten en leraarondersteuners die ondersteunen bij rekenlessen in het primair onderwijs of speciaal basisonderwijs en voor degenen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Kosten:

Het webinar wordt kosteloos aangeboden.

Na de webinar

Wil jij je na dit webinar verder verdiepen in de manier waarop je kinderen kunt begeleiden bij het (leren) rekenen? Ben je op zoek naar concrete voorbeelden die je daarbij kunnen helpen? En wil je nog meer handvatten om een waardevolle bijdrage te leveren aan het rekenonderwijs? Dan is het mogelijk om de driedaagse training Rekendidactiek te volgen. Deze sluit aan op het webinar.

De training Rekendidactiek bestaat uit drie bijeenkomsten van 2 uur en vindt online plaats (via MS Teams). In de training leer je
onder andere:

 • Leerlijnen rekenen 0-12 jaar;
 • Voorbereidend rekenen;
 • Rekendidactiek.
Lees meer over de cursus Rekendidactiek

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  Deel deze pagina:

  x

  Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

  Aanmelden