Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Transport & Logistiek - Logistiek Supervisor

Logistiek supervisor

De opleiding in het kort
 • Mbo-opleiding
 • niveau 4
 • Werken-leren (BBL)
 • Start: september
 • Duur: 2-3 jaar
Meld je aan
Locatie
 • Summa Transport & Logistiek
  Furkapas 1, Eindhoven
Download als PDF

Logistiek supervisor

Je bent gediplomeerd logistiek teamleider of hebt een aantal jaren ervaring in deze functie en vindt het tijd voor een volgende stap. Je wilt logistiek supervisor worden. In deze baan houd je toezicht en organiseer je alles wat er in een warehouse gebeurt. Als rechterhand van de manager houd je je bezig met het personeelsbeleid en creëer je een veilige werksituatie. Jouw personeel verwacht van jou leiderschap en duidelijkheid. Met heldere communicatie verloopt de samenwerking goed.

Afhankelijk van je ervaring kun je de opleiding in 2 jaar afronden.

Dit ga je leren

Ervaren instructeurs leren je wat je nodig hebt om een vakman of vakvrouw te worden. Dat gebeurt in heel praktijkgerichte lessen, onder meer op het gebied van het aansturen van het logistieke proces, personeelsbeleid en ondernemend gedrag. Daarnaast krijg je standaard lessen als Nederlands en rekenen.

Je kiest ook een aantal keuzedelen waarmee je extra kunt leren over onderwerpen die te maken hebben met jouw vak. Tijdens je opleiding krijg je meer informatie over de keuzedelen die jij kunt volgen. Je sluit elk keuzedeel af met een examen.

Als logistiek supervisor ga je bijvoorbeeld aan de slag bij een distributiebedrijf, transportbedrijf, productiebedrijf, opslagbedrijf of overslagbedrijf. Met je diploma kun je ook doorstromen naar een hbo-opleiding, zoals logistics management of logistics engineering.

Summa & Bedrijf - Transport & Logistiek - Logistiek Supervisor

Goed om te weten

Diploma/certificaat:

Mbo-diploma niveau 4.

Kosten:

Het wettelijk vastgestelde cursusgeld voor schooljaar 2023-2024 bedraagt 654 euro.

Kijk voor een inschatting van de overige kosten voor deze opleiding op mbowebshop.nl. Ieder jaar worden daar uiterlijk 1 juli alle schoolkosten bekendgemaakt voor het daarop volgende schooljaar.

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

Toelatingseisen:

Om deze opleiding te kunnen volgen, heb je nodig:

 • diploma logistiek teamleider of;
 • mbo-diploma op niveau 3 met enkele jaren werkervaring als logistiek teamleider.

Je kunt deze scholing alleen volgen als je bij een erkend leerbedrijf werkt. Is jouw werkgever niet erkend of weet je niet of dit het geval is, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring kun je de opleiding in 2 jaar doorlopen. Tijdens een persoonlijk gesprek of kennismakingsbijeenkomst kijken we of deze opleiding bij je past.

Duur:

2 tot 3 jaar, je gaat 1 dag in de week naar school (middag en avond). De groepsgrootte is ongeveer 18 personen.

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

  Deel deze pagina:

  x

  Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

  Aanmelden