Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Onderwijsassistent plus / Leraarondersteuner

Cambridge examentraining

De opleiding in het kort
  • training/cursus
  • STUDEER MET STAP SUBSIDIE
  • Start: 21 november 2022
  • Duur: 20 lessen van 1,5 uur
  • Maatwerk mogelijk!
Meld je aan
Locatie
  • Summa Business
    Sterrenlaan 10, Eindhoven
Download als PDF

Cambridge examentraining

Onze Cambridge Engelstraining bereid je voor op een van de algemene Engelse Examenniveaus: B1 Halfgevorderd, B2 Gevorderd, C1 Vergevorderd en C2 Vakkundig, bijna moedertaal.

Hoe geef je aan op je CV dat je ‘eigenlijk best goed bent in Engels’? De meeste organisaties en werknemers gaan ervan uit dat je in staat moet zijn om te laten zien dat je de Engelse taal echt beheerst.

Je kan dit aantonen met een Cambridge certificaat. Dit certificaat wordt erkend in bijna alle landen van de wereld. Hoe sneller je slaagt voor de Cambridge examentraining hoe beter. Het certificaat blijft heel je leven geldig. Het behalen van het Cambridge certificaat is echter geen verplicht onderdeel van de cursus. De kosten voor het behalen van het certificaat zijn dan ook niet inbegrepen in de prijs van de training.

Behalve op 26 september 2022 start de cursus ook op:

12 january 2023 (aanmelden kan via deze link);
14 february 2023 (aanmelden kan via deze link).

Neem voor meer informatie contact op met

Helen Lapsley
Docent
Telefoon: 06 43 10 11 48
E-mail: helen.lapsley@summacollege.nl

Lesley Edelbroek – Cox
Accountmanager Internationalisering
E-mail: lesley.edelbroek-cox@summaenbedrijf.nl
Telefoon: 06 43 16 83 06

Dit ga je leren

Cambridge English Preliminary (Halfgevorderd) – B1

Tijdens de Engelse B1 Preliminary training zal de docent je helpen je basisvaardigheden te ontwikkelen voor alledaags Engels. Je gaat 4 verschillende vaardigheden leren voor het B1 examen: lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Cambridge English First (Gevorderd)- B2

Zou je graag je Engelse taalvaardigheden willen verbeteren tot B2 niveau? Deze training bereid je voor op het B2 English First Certificaat.

Cambridge English Advanced (Vergevorderd)- C1

Deze training bereid je voor op het C1 Advanced Certificaat. De training is perfect voor personen die al een vergevorderd Engelsniveau beheersen, maar graag hun spreek- en schrijfvaardigheden verder willen verbeteren.

Cambridge English Proficiency (Vakkundig, bijna moedertaal)- C2

Zou je graag in staat willen zijn jezelf duidelijk te verwoorden in verschillende situaties? Dan is de Cambridge English Proficiency C1 training, de training voor jou!

Krachtig communiceren

Goed om te weten

Over STAP:

Heb je interesse in deze cursus? Dan is dit het moment. Je kunt van de overheid één keer per jaar maximaal € 1.000,- subsidie krijgen voor een opleiding, cursus of training. Deze subsidie heet STAP, dat staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Op de prijs die je elders op deze pagina ziet is de subsidie nog niet verrekend.

Rekenvoorbeelden

  1. de cursus kost €1.250,-, de subsidie bedraagt €1,000,-, je betaalt zelf € 250,-.
  2. de cursus kost € 750,-, de subsidie bedraagt € 750,-, je kunt dit jaar geen € 250,- meer aanvragen voor een volgende cursus. De subsidie kun je 1 keer per jaar aanvragen.

Wil je alles weten over het persoonlijke STAP budget en hoe je dat aan kunt vragen? Kijk dan op deze pagina.

Kosten:

De kosten bedragen € 595,-

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

De Cambridge Examentraining bereidt je voor op het Cambridge examen. Het examen zit dan ook niet inbegrepen in de kosten van de training. Het Cambridge Examen wordt afgenomen door The British Council in Amsterdam. De kosten voor afname van het examen verschillen per niveau.

Onderstaand de prijzen:

Op papier

Niveau A2, Key €155,-
Niveau B1, Preliminary €160,-
Niveau B2, First €225,-
Niveau C1, Advanced €245,-
Niveau C2 Proficiency €263,-

Computer based

Niveau A2, Key €181,-
Niveau B1, Preliminary €186,-
Niveau B2, First €246,-
Niveau C1, Advanced  €267,-
Niveau C2 Proficiency  €286,-

Opzet:

We hebben er bewust voor gekozen de training te verdelen over 20 sessies. Dit betekent dat de training afgerond kan worden in een vastgestelde periode en qua intensiviteit makkelijk gecombineerd kan worden met school- of werkuren. Na iedere les word je geacht 1-2 uur per week thuis te werken.

Onze groepen zullen niet groter zijn dan 20 deelnemers. Dit betekent dat je intensief contact hebt met je docent en klasgenoten. Tijdens de lessen zal alleen Engels worden gesproken.

Datum/tijd:

Start
Flexibel

Aantal lessen
20

Lesdag
Maandag

Tijd
18.00 tot 19.30

Zelfstudie
1-2 uur per week

Deel deze pagina: