Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Basis hospitality

De opleiding in het kort
  • Mbo-deelopleiding
  • Duur: 10 dagdelen
  • Start: januari 2022
Aanmelden
Locatie
  • Summa Horeca
    Vijfkamplaan 4, Eindhoven
Download als PDF

Basis hospitality

Als medewerker in hospitality, travel of leisure vind je het belangrijk dat gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Wanneer de gast zich écht welkom voelt zorgt dat voor positieve reviews en meer omzet voor het bedrijf. Bovendien levert het jou meer zelfvertrouwen en positieve motivatie voor jezelf op. Jij wilt daarom investeren in jouw professionaliteit.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met

Martijn van der Linden
Teamleider Maatwerk & Contract
E-mail: martijn.vanderlinden@summaenbedrijf.nl
Telefoon: 06 31 77 01 97

Zo ziet je opleiding eruit

In het contact met klanten en gasten draait het om persoonlijke- en commerciële dienstverlening op het gebied van informatie, advies, verkoop en/of administratie.

Tijdens het trainingstraject leer je onder andere klanten of gasten te ontvangen, informeren en adviseren. Je leert klachten te signaleren en behandelen, interne en externe contacten te onderhouden, en klanten/gasten en opdrachten te werven.

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • het verwelkomen van gasten;
  • werkprocessen en procedures;
  • de gastenreis;
  • gastvrije communicatie;
  • omgaan met klachten;
  • verkoopkansen benutten;
  • de kracht van digitale (social) media, doelgroepen en gastentypes.

Na deze training beschik je over een mbo-certificaat en heb je een stevige basis om te kunnen werken in de cross-sectorale hospitality (toerisme, recreatie, hotellerie, horeca en facilitaire dienstverlening).

Gastheer-vrouw

Goed om te weten

Kosten:

Neem voor de kosten contact met ons op.

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

Duur:

Het traject bestaat uit 10 dagdelen, waarin je op een afwisselende manier kennis en vaardigheden opdoet. Ook krijg je de opdracht om het geleerde toe te passen in een bedrijf. Zo maak je direct de link tussen theorie en praktijk.

De mindset is de basis. Er wordt van jou een actieve leerhouding verwacht. Houd daarnaast ook rekening met zelfstudie. Onze trainers werken vanuit praktijkervaring, zullen jou inspireren, houden je ‘een spiegel voor’ en verwelkomen je graag!

Het trainingstraject start in januari 2022. Daarna zijn er wekelijkse bijeenkomsten (in totaal 10) op maandagen van 9.30 – 13.00 uur. De groepsgrootte is tussen de 10 en 18 deelnemers.

Diploma/certificaat:

Het trainingstraject sluit je af met een landelijk erkend mbo-certificaat.

Vooropleidingseisen:

Je bent werkzaam in de cross-sectorale hospitality.

Voor:

Deze training is voor iedereen die een stevige basis wil krijgen om te kunnen werken in de cross-sectorale hospitality (toerisme, recreatie, hotellerie, horeca en facilitair). Het geleerde kun je direct toepassen in de praktijk.

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden