Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Assistent Procestechnologie

Assistent proces­techniek

De opleiding in het kort
 • Mbo-opleiding
 • niveau 1
 • Duur: 1 jaar
 • Start: doorlopend
 • Les: wekelijks (wanneer jou uitkomt)
Meld je aan
Locatie
 • Brainport Industries Campus
  BIC 1, Eindhoven
Download als PDF

Assistent proces­techniek

Je vindt het leuk om met machines te werken. Dan is deze opleiding iets voor jou. Als assistent procestechniek bedien je verschillende machines en help je bij controles van de kwaliteit. Daarbij word je begeleid door een ervaren collega. Je helpt ook bij eenvoudig onderhoudswerk. Je houdt je goed aan de regels, zodat de productie zonder fouten verloopt. Kleine storingen los je zelf op.

Dit is een opleiding op maat. Dit betekent dat we naar jouw wensen en de wensen van je leerbedrijf kijken. De lesstof is afgestemd op de machines in jouw bedrijf. Het praktijkdeel voer je uit op jouw processen. En de lestijden houden rekening met je dienst. Daardoor is de studie goed te combineren met een baan in ploegendienst.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met

Lilian Lammers
E-mail: lilian.lammers@summaenbedrijf.nl
Telefoon: 06 15 07 16 43

Dit ga je leren

Je krijgt les van ervaren, praktijkgerichte docenten. In de moderne omgeving van Brainport Industries Campus leer je om zelfstandig installaties te bedienen. Verder leer je samenwerken, overleggen, plannen en organiseren.

Met dit diploma kun je bij allerlei bedrijven aan de slag. Bijvoorbeeld bij fabrieken die voeding, auto’s of medicijnen maken. Of producten van plastic of metaal. Met je diploma op zak kun je ook een vervolgopleiding voor operators op niveau 2 (operator A) in 1 jaar halen.

Wil je meer weten? Kom gerust eens kijken. Bel voor een afspraak of meer informatie.

Summa & Bedrijf - Assistent Procestechnologie

Goed om te weten

Toelatingseisen:

Je hebt geen vooropleiding nodig. Wel werk je bij een erkend leerbedrijf. Werk je niet bij zo’n bedrijf, dan helpen we je om een geschikte leerwerkplek te vinden. Je gaat zelf op zoek. Kijk voor een overzicht van erkende leerbedrijven en meer informatie over de arbeidsmarkt, stages en beroepen op  www.s-bb.nl.

Diploma/certificaat:

Mbo-diploma niveau 1

Kosten:

Vanaf € 1.800,-.  Deze opleiding valt voor veel werkgevers onder de subsidie praktijkleren. Meer hierover lees je op www.rvo.nl

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

  Deel deze pagina:

  x

  Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

  Aanmelden