Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Assistent logistiek

De opleiding in het kort
 • Mbo-opleiding
 • niveau 1
 • BBL Opleiding
 • Minimaal 1 jaar
 • Startmoment: augustus
Meld je aan
Locatie
 • Summa Plus
  De Blécourtstraat 1, Eindhoven
Download als PDF

De hele dag lekker fysiek werken in de logistiek

De entree-opleiding leidt op tot assistent. Als assistent logistiek werk je in een magazijn en zorg je ervoor dat goederen op de juiste plek worden opgeslagen. Ook zorg je ervoor dat klanten de bestelde goederen op tijd krijgen.

Met het entree-diploma op zak kun je werken bij bijvoorbeeld een groothandel, transportbedrijf of productiebedrijf. Je kunt mogelijk ook doorleren aan een mbo-2 opleiding.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met 040 – 269 59 50 en vraag naar de administratie van Summa Plus.

Zo ziet je opleiding eruit

Je hebt een vaste mentor en werkt in een groep van maximaal 15 studenten. Je wordt intensief begeleid en krijgt op school theorie- en praktijklessen. Je werkt daarnaast een aantal dagen bij een leerbedrijf.

Goed om te weten

Om te worden toegelaten tot deze opleiding moet je aan het volgende voldoen:

Entree is voor jou als je (nog) geen diploma hebt. Die verder willen leren of straks een baan willen vinden. Om de Entree-opleiding te kunnen volgen, moet je minimaal 16 jaar zijn op 31 juli van het jaar waarin je de opleiding start.

Werk

Om deze opleiding te kunnen volgen, moet je werken bij een erkend leerbedrijf. Werk je niet bij zo’n bedrijf, dan bieden we je hulp bij het vinden van een geschikte leerwerkplek. Je gaat zelf op zoek.

Kijk voor een overzicht van erkende leerbedrijven en meer informatie over de arbeidsmarkt, stages en beroepen op www.s-bb.nl.

De kosten voor deze opleiding bedragen:

Het wettelijk vastgestelde cursusgeld voor schooljaar 2024-2025 bedraagt € 301,-.

Je betaalt € 300,- voor leermiddelen. De school schaft hiervoor alle leermiddelen aan, zoals gebruiksmaterialen en softwarelicenties. Ook extra toetsen en examens worden hiermee betaald.

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

  Deel deze pagina:

  x

  Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

  Aanmelden