Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Leren met begeleiding - Summa & Bedrijf

Leren met begeleiding

Werkzoekenden zonder startkwalificatie worden in 1 jaar tijd opgeleid tot assistent in de logistiek, techniek of zorg.

Naar de opleidingen

Met extra begeleiding een vakdiploma halen

Dit traject van Summa & Bedrijf leidt op tot een mbo-diploma in de logistiek, techniek of zorg. Het traject is voor mensen die extra begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld bij het leren van de Nederlandse taal.

In de regio Eindhoven is veel werk in de logistiek, techniek en zorg. Bedrijven en organisaties in deze sectoren krijgen vacatures soms moeilijk ingevuld. Tegelijk zijn er veel werkzoekenden die moeilijk aan een baan komen. Bijvoorbeeld omdat ze de Nederlandse taal niet goed spreken of door een beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Samenwerken

Dit traject van Summa & Bedrijf brengt vraag en aanbod in de arbeidsmarktregio Eindhoven bij elkaar. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met bedrijven en met partijen die werkzoekenden naar een baan begeleiden. Samen investeren we in arbeidskrachten die duurzaam inzetbaar zijn en zich in de toekomst verder ontwikkelen.

De achthonderd

In het programma De achthonderd begeleiden diverse partners mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een duurzame arbeidsrelatie. Summa & Bedrijf is opleidingspartner in dit programma. Wil jij mensen mee helpen opleiden tot een loyale en bekwame medewerker? Meld je dan aan bij De achthonderd.

De vraag van de werkgever staat centraal

Unieke kans voor bedrijf én werkzoekende

Student krijgt intensieve begeleiding op maat

1 vaste mentor

Goede samenwerking met werkbemiddelaars

Ervaren docenten

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden