Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

VCA en Taal

Onderwijsprofessionals

De Brainportregio wordt steeds internationaler. Dat merk je ook als professional. Met de internationale cursussen van Summa & Bedrijf leer je om je leerlingen/studenten voor te bereiden op een internationale samenleving én om goed om te gaan met anderstaligen.

Het is de ambitie dat alle scholen in de Brainport Eindhoven internationalisering in 2025 hebben ingebed in hun beleid. Leraren zijn daarbij een heel belangrijke schakel. Als professional moet je zelf goed kunnen omgaan met mensen uit andere landen en culturen én dit goed kunnen overbrengen aan je leerlingen/studenten.

Goed voorbereid

Summa & Bedrijf helpt je graag om je als professional te ontwikkelen in taalvaardigheid – Engels en NT2 – en interculturele bewustwording en communicatie. Ook kun je bij ons terecht voor cursussen over de omgang met anderstaligen en een goede begeleiding van deze groep bij rekenen en lezen. Zo sta je goed voorbereid voor je groep en kun je jouw leerlingen voorbereiden op een internationale toekomst.

Praktische handvatten

Onze docenten kennen de nieuwste inzichten en geven je praktische tips en handvatten die je direct kunt toepassen. Bij voldoende deelname geven we trainingen ook bij jou op locatie.

 

Instructeur (vmbo)

Deel deze pagina: