Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Medewerker HRM Kasia Arendsen - Summa & Bedrijf
Kasia Arendsen volgde de opleiding Legal, Insurance & HR services specialist

"Ik wist meteen dat ik deze opleiding wilde doen."

"De docenten en collega's onder­steunen mij en ik kan altijd rekenen op hulp."

“Zo’n 5 jaar geleden ben ik vanuit Polen naar Nederland verhuisd. Om de taal goed te leren, begon ik met zelfstudie Nederlands en ben ik gaan werken. Uiteindelijk kwam ik in een HR-functie terecht. Om verder te leren en ontwikkelen in dit vakgebied, besloot ik om een opleiding te volgen.”

“Ik ben bij het Summa College naar de open dag gegaan en heb een dag op de opleiding meegelopen. Dat gaf me inzicht; ik wist toen meteen dat ik deze opleiding wilde doen. Nu zit ik in mijn eerste jaar en werk ik bij uitzendbureau Wena.”

Leren en ontwikkelen

“Vooral de diverse rechtenvakken vind ik leuk en interessant. Een verschil met Poolse opleidingen is dat deze studie praktisch ingericht is en dat je veel met medestudenten samenwerkt. Daardoor leren en ontwikkelen we sneller, merk ik. Ook verbeter ik mijn Nederlandse taal.

Toch is het soms allemaal wat veel naast werk en studie en gaat het snel. De docenten ondersteunen mij en ik kan altijd rekenen op hulp van hen en mijn collega’s. We hebben een fijne klas, met zo’n 16 fantastische, gemotiveerde mensen. Dat is het voordeel van volwassenenonderwijs. We zijn samen aan het leren en ontwikkelen.”

Lees meer over de opleiding
Kasia Arendsen - Opleiding Legal, Insurance & HR services specialist - Summa & Bedrijf

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden