Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Tom Beissel volgde de opleiding Bedrijfsadministrateur

"Ik kan mijn werk beter en zelfstandiger doen."

"Ik ben zeker van plan hbo te gaan doen."

“Ik was profvoetballer, maar heb door knieproblemen al op mijn 23e moeten stoppen. Ik had al een opleiding bedrijfsadministrateur op niveau 3 gedaan tijdens mijn voetbalcarrière, dus het lag voor de hand dat ik administratief werk ging doen.”

“Dat is wel wennen: van een beweeglijk naar een zittend beroep. Ik werk nu bij glashandel Martin Glas en heb net de opleiding tot bedrijfsadministrateur niveau 4 afgerond.

Fijn vond ik dat ik mijn eigen rooster kon maken. Je hebt 1 vaste dag in de week les, maar stelt daarbinnen je eigen rooster samen. Ik heb eerst bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie gedaan, daarna de talen en rekenen.

Ik vond het pittig, je hebt zelfdiscipline nodig; zeker om het huiswerk te maken. Maar de opleiding heeft me veel gebracht, ik kan mijn werk nu beter en zelfstandiger doen. Ik ben zeker van plan om nog een hbo-opleiding te gaan volgen.”

Lees meer over de opleiding
Meer weten?

Neem contact op met

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden