Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Houd jij ervan om het lekkerste eten te maken of gasten een onvergetelijke avond te geven? En doe je dit op zzp basis of is het juist jouw droom om zzp’er in de horeca te worden?

Dan is het belangrijk om je kennis en vaardigheden op peil te houden. Bij Summa & Bedrijf bieden we een breed aanbod van trainingen, cursussen en opleidingen die jou helpen om een succesvolle ondernemer te worden in de horeca & hospitality.

Daarom Summa

Als zzp’er in de horeca & hospitality begrijp jij dat gastvrijheid en kennis van je vak de sleutels zijn tot succes. Bij Summa & Bedrijf begrijpen we dit ook. Daarom sluit ons scholingsaanbod naadloos aan op jouw behoeften als zzp’er. Of je nu jouw culinaire vaardigheden wilt aanscherpen, leiderschap wilt ontwikkelen of juist meer wilt leren over ondernemerschap; wij ondersteunen je graag. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor praktijkgerichte lessen en persoonlijke aandacht om jouw carrière als zzp’er in de horeca naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek jouw groei als zzp’er in de horeca

Bij ons leer je niet alleen hoe je goed voor je gasten zorgt. Je investeert ook in je eigen professionele groei als zzp’er. Dat is niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor je onderneming. Je kunt ervoor kiezen om meer te leren in de keuken, meer te leren over hoe je je gasten blij maakt of hoe je je zaak laat groeien. Ons scholingsaanbod is geschikt voor beginnen en ervaren ondernemers én voor iedereen die ervan droomt om zzp’er in de horeca te worden. Kortom; bij summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien en te slagen.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden