Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Nicole Jansen volgde de opleiding Legal, insurance & HR services specialist

"Docenten helpen, luisteren en denken mee." - Nicole Jansen

"Flexibiliteit is fijn."

“Ik was zweminstructeur, maar moest door een blessure helaas noodgedwongen op zoek naar een kantoorbaan. Bij de belastingtelefoon beantwoord ik nu vragen van ondernemers. Leuk werk. Maar ik wil me graag ontwikkelen.”

“Ik ben de opleiding Legal, insurance & HR services specialist (voorheen: Juridisch administratief dienstverlener) gaan volgen zodat ik binnen de belastingdienst verder kan groeien. Voor iemand met een 32-urige baan, een huishouden met 2 kinderen en huiswerk is het best pittig. Ik leer ook niet heel makkelijk, dus moet er veel tijd insteken.

Het is een 3-jarige opleiding die ik in 2 jaar doe; mocht ik eventueel examens niet halen, dan kan ik deze in het 3e jaar over doen. Die flexibiliteit is fijn. Jammer is dat sommige opdrachten voor 16- en 17-jarigen zijn geschreven. De docent heeft al gezegd dat hij het een goed idee vindt om speciale opdrachten voor volwassenen te maken.

Overall vind ik het een goede opleiding met docenten die goed luisteren, meedenken en helpen. Een brede opleiding ook, waarmee ik op veel plaatsen terecht kan.

Liefst wil ik binnen de belastingdienst nieuwe collega’s de processen en systemen aanleren. Dat lesgeven zit er toch in.”

Lees meer over de opleiding
Meer weten?

Neem contact op met

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden