Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Medewerker legal & hr services
Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Werk jij als zelfstandig ondernemer in de dienstverlening & verkoop? Of droom jij ervan om jouw eigen weg te gaan als zzp’er en ben jij op zoek naar de juiste training of cursus om zakelijke vaardigheden te leren?

Bij Summa & Bedrijf bieden we jou als toekomstig of bestaand zzp’er een breed scholingsaanbod om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden en je deskundigheid op peil te houden.

Daarom Summa

Het is van belang om je te blijven ontwikkelen als zzp’er in de dienstverlening & verkoop, je bent veel bezig met mensen en klanttevredenheid. Expertise is als zelfstandig ondernemer cruciaal voor jouw succes. Bij Summa & Bedrijf begrijpen we dat als geen ander. Ons scholingsaanbod sluit daarom aan op de behoeften van zelfstandig ondernemers zoals jij. Of je nu wilt uitblinken in online marketing, klantrelaties wilt versterken, of aan je online branding wilt werken; wij hebben alles wat je nodig hebt.

Ontdek jouw groei als zzp’er

Onze trainingen gaan verder dan alleen het aanleren van vaardigheden. We richten ons ook op belangrijke aspecten zoals ondernemerschap en klantgerichtheid. Je hebt als zzp’er in de dienstverlening & verkoop namelijk een brede set aan vaardigheden nodig. Met een cursus investeer je in je professionele groei. Dat is niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor je onderneming. Naast de cursussen gericht op de branche kun je ook kiezen voor een cursus die jouw helpt om succesvol te ondernemen. Kortom: bij Summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden