Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Ankie van Gemert - Medewerker HRM

"Het is precies zoals ik hoopte"

Ankie van Gemert volgt de opleiding Medewerker Human Resource Medewerker (HRM)

Het is precies zoals ik hoopte

Ik heb een droevige periode achter de rug, mijn man is in 2017 overleden. Ik heb er op mijn werk veel last van gehad; mijn werkgever had weinig begrip voor mijn situatie. Het was voor mij een belangrijke drijfveer om deze opleiding te gaan doen.

Bij Summa heb ik testen gedaan om te kijken of ik het niveau aankon. En of de opleiding bij me paste. De resultaten waren positief. En dus studeer ik nu voor HRM-medewerker.

Het is precies zoals ik hoopte. Vooral de vakken over recht vind ik interessant. Arbeidsrecht, belastingrecht. Ik heb er ook privé veel aan: ik doe nu zelf mijn belastingaangifte.

De praktijk leer ik bij Het Beginstation in Helmond, een organisatie die zich richt op duurzame en innovatieve projecten. Daar leer ik veel over het voeren van gesprekken. Het gaat super allemaal.

Dat komt ook omdat we op school een fijne, gemotiveerde groep hebben en de docenten en mentor je lekker oppeppen als het even tegenzit.

Na de opleiding wil ik het liefst in de zorg werken. Ik weet zeker dat ik een super HR-medewerker word, omdat ik zowel de werkvloer als het HR-werk ken.

We horen graag van je

Esther Behage - van Voskuijlen

Voor info over opleidingen zakelijke dienstverlening

Tanja Blezer

Voor info over verkoopopleidingen

Lesley Edelbroek – Cox

Voor info over verkoopopleidingen
Lesley Edelbroek