Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Kennis- en netwerkevent Onderwijs & Opvoeding

Carrière Café

Gratis aanmelden!

(Net)werk aan je loopbaan!

Waar sta ik in mijn werk? Wat wil ik en hoe kom ik daar? Het zijn belangrijke vragen om bij stil te staan. Je doet het in de bruisende en ongedwongen sfeer van het Carrière Café. Kom voor jouw loopbaanadvies op donderdag 6 oktober 2022 van 18 tot 22 uur naar LAB-1 in Eindhoven!

Ontdek in deze 1-minuut-durende video wat dit event voor jou kan betekenen, of lees het hieronder en meld je (gratis) aan!

Carrière Café

Wat is het?

Het Carrière Café van Summa & Bedrijf is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden, werkenden en bedrijven die vooruit willen. Je kunt loopbaanadvies krijgen, kennismaken met ruim 100 bedrijven in de regio Eindhoven, meedoen aan workshops om jouw talenten te achterhalen en je laten inspireren door trendwatchers. Uiteraard vind je ook alle info over opleidingen, cursussen en andere korte scholingstrajecten van Summa & Bedrijf.

Netwerken is nuttig en leuk!

Ai, netwerken. Veel mensen hebben er een broertje dood aan. Dat het nuttig én leuk kan zijn, laat de Netwerkshow je tijdens het Carrière Café ervaren. Bovendien helpen onze superconnectors je om contact te leggen met mensen die voor jou interessant kunnen zijn.

Waar en wanneer?

Het Carrière Café is op donderdag 6 oktober 2022 van 18 tot 22 uur in LAB-1 in hartje Eindhoven (route). Toegang is gratis. Het eerste drankje is van het huis. We hebben plek voor 500 bezoekers. Meld je snel aan!

Zien we je dan?

Gratis aanmelden!
Summa & Bedrijf - Carrière Café
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden