Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Succesvolle carrière in de beauty-branche
"Je wordt niet alleen PMU-artiest, maar ook een succesvolle ondernemer in de beauty-industrie"

Succesvolle carrière in de beauty-branche

“Ik ben altijd actief bezig met het vergaren van kennis"

Natali, eigenaresse van beautysalon By Lika op Strijp-S, geeft de cursus permanente make-up (PMU) bij Summa & Bedrijf. Met meer dan 15 jaar ervaring als succesvol onderneemster in de beauty-industrie weet Natali de kennis en ervaring van cursisten te verrijken en versterken.

“Ik ben altijd actief bezig met het vergaren van kennis, zowel op wetenschappelijk niveau als in de praktijk. Daarnaast ben ik altijd gefocust op nieuwe ontwikkelingen en trends in de beauty-industrie én op het gebied van ondernemerschap. Dat kan ook niet anders met een eigen beautysalon. Door de jaren heen bleef mijn salon groeien en bloeien. Ik denk omdat ik geloof in het creëren van een warme en persoonlijke ervaring voor mijn klanten; voor- en nazorg zijn voor mij net zo belangrijk als de behandeling zelf.”

De sleutel tot succes in de beauty

Het delen van kennis en ervaring is voor Natali essentieel als onderneemster. Daarom werkt ze samen met vriendin en merkstrateeg Sharine. “Als onderneemster is Sharine dagelijks bezig met de marketing, branding en strategie van bedrijven. We besloten onze krachten te bundelen en verzorgen samen de PMU-cursus bij Summa & Bedrijf.” Dit dynamische duo heeft veel kennis te bieden, zowel op het gebied van beauty als ondernemerschap. “Wij willen naast praktijkervaring en de juiste vaardigheden, cursisten ook helpen zich te positioneren in de competitieve beauty-industrie. Of je nu wilt solliciteren bij een salon of je eigen bedrijf wilt opzetten; kennis van ondernemerschap is essentieel. Hoe doe je slim inkopen? Hoe positioneer je jezelf en hoe behoud je klanten? Wij zorgen ervoor dat iedere cursist klaar is voor de toekomst.”

Succesvol ondernemen

“Wat deze cursus echt onderscheidt, is de prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt een hoogwaardige PMU-cursus met professionele training, uitgebreide persoonlijke begeleiding én toegang tot ons brede netwerk in de beauty-industrie. Na de cursus ben je niet alleen een gekwalificeerde permanente make-upartiest, maar ook volledig voorbereid op een succesvolle carrière in de beauty-industrie.”

Lees meer over de cursus
Summa & Bedrijf - Succesvolle carrière in de beauty-branche

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden