Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Met Brabant Leert kom je verder

Brabant Leert

Naar de opleidingen

Door een overheidssubsidie kunnen werknemers nu met subsidie een cursus volgen. Dat gebeurt via Brabant Leert. Je kunt uit zo’n 40 kortlopende cursussen en modules kiezen. Door de subsidie zijn de trajecten vaak gratis!

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar snel op. Denk aan vergaande automatisering, digitalisering en robotisering. Om interessant te blijven voor de markt, moet je mee als werkgever en medewerker. Scholing is dan ook belangrijk. Ook al, omdat onderzoeken aantonen dat medewerkers die zich ontwikkelen, loyaler, gemotiveerder, gelukkiger en vitaler zijn en beter presteren.

Subsidie

Brabant Leert subsidieert scholingen. Speciaal voor dit initiatief hebben de Brabantse mbo-opleidingen – waaronder Summa – een aanbod gemaakt van zo’n 40 kortlopende cursussen en modules voor de sectoren groen, zorg, techniek en logistiek. Op de site van Brabant Leert vind je het complete aanbod. Op de site van Summa & Bedrijf staat het erbij als de cursus door Brabant Leert subsidieert wordt. Meld je je als individu via Brabant Leert aan, dan is de cursus of training voor jou gratis dankzij de subsidie.

Groepsdeelname

Als werkgever kun je ook een hele groep tegelijkertijd inschrijven voor een deel van het aanbod. Ook hiervoor geldt een subsidie van maximaal 1.000 euro per deelnemer. Daardoor betaal je als bedrijf aanzienlijk minder dan normaal! Wil je daarover meer weten, neem dan contact op met de contactpersoon van het traject. De gegevens vind je op onze site bij de betreffende cursus.

Over Brabant Leert

Brabant Leert is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant, Leren en Werken, VNO-NCW Brabant Zeeland, Edubookers, Noordoost Brabant Werkt, Midpoint Brabant, Brainport Eindhoven, West Brabant werkt aan morgen, Regio Helmond/de Peel, Skillstown, het Kennispact MBO, Fontys, Avans, HAS, BUas, Tilburg University en TU/e.