Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

In de branche bouw & wonen maken vakmensen het verschil. De sector is sterk in ontwikkeling. Het is daarom extra belangrijk om als zzp’er je kennis en vaardigheden uit te breiden en je deskundigheid op peil te houden.

Ben jij iemand die ervan droomt om zzp’er in de bouw- en woonbranche te worden? Bij Summa & bedrijf bieden we jou als toekomstig of bestaand ondernemer, een breed scholingsaanbod met trainingen en cursussen om aan jouw weg naar succes te bouwen.

Daarom Summa

Als zzp’er in de bouw & wonen weet je dat vakmanschap en expertise onmisbaar zijn voor succes. Daarom hebben wij verschillende scholingsmogelijkheden ontwikkeld waarmee we aansluiten op jouw behoeften als ondernemer. Of je nu je vaardigheden wilt bijschaven in metselen, schilderen, meubelbouw, tegelzetten en stukadoren of juist zakelijke vaardigheden wilt leren; wij hebben alles wat je nodig hebt. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor persoonlijke aandacht en praktijkgerichte lessen om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek jouw groei als zzp’er in de horeca

Als zzp’er wil je natuurlijk direct toepasbare vaardigheden leren. Dat begrijpen wij. Onze instructeurs zijn professionals uit de praktijk en begrijpen de uitdagingen waar je dagelijks mee te maken hebt. Investeren in je professionele ontwikkeling als zzp’er in de bouw is een investering in jezelf én in de toekomst van je onderneming. Vernieuw, verbreed, specialiseer en leer hoe je succesvol aan de slag gaat. Als zzp’er in de bouw kun je bij Summa & Bedrijf rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden