Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Beauty & Lifestyle - Summa & Bedrijf
Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Heb jij een passie voor de bruisende wereld van beauty & lifestyle? Of droom jij van een carrière als zelfstandig kapper, schoonheidsspecialiste of medisch pedicure?

Bij Summa & Bedrijf bieden we jou, als toekomstig of bestaand zzp’er in de beauty & lifestyle branche, een breed scholingsaanbod waarmee je jouw onderneming naar een hoger niveau tilt en je deskundigheid op peil houdt.

Daarom Summa

Wij begrijpen als geen ander dat jouw succes als zzp’er samenhangt met je kennis en vaardigheden in jouw vakgebied. Maar hoe zit het met essentiële zakelijke vaardigheden? Zoals je online branding, administratie of klantgesprekken voeren? Wij bieden een breed scholingsaanbod dat perfect aansluit bij jouw behoeften als zzp’er in de beauty & lifestyle branche. Van ondernemerschap tot online marketing en van reanimatie tot administratie; de keuze is groot. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor persoonlijke aandacht en praktijkgerichte lessen die jouw als zzp’er versterken.

Ontdek jouw groei als zzp’er

Het investeren in je professionele ontwikkeling als zzp’er is niet alleen een investering in jezelf, maar ook in het succes van je onderneming. Leer hoe je je diensten het beste kunt aanbieden, hoe je een ondernemingsplan schrijft of hoe je succesvolle klantgesprekken voert. Onze cursussen bieden niet alleen de kans om je vaardigheden  uit te breiden, maar ook om te netwerken met collega-zzp’ers in de branche en waardevolle inzichten uit te wisselen. Kortom, als zzp’er kun je bij Summa & Bedrijf rekenen op een partner die jouw passie en ambitie begrijpt.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden