Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Automotive - Summa & Bedrijf
Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Werk jij als zelfstandig ondernemer in de wereld van de autotechniek? Of heb jij altijd al gedroomd van een carrière als zzp’er in de automotive branche en zoek je naar de juiste manier?

Bij Summa & Bedrijf hebben we speciaal voor jou, als zzp’er, verschillende scholingsmogelijkheden ontwikkeld die jouw kennis en vaardigheden uitbreiden en je deskundigheid op peil houden.

Daarom Summa

Wij begrijpen als geen ander dat jouw succes als zzp’er afhangt van je expertise en vaardigheden in de autotechniek. Daarom hebben we een breed scholingsaanbod. Of je nu je technische kennis wilt versterken, je ondernemersvaardigheden wilt uitbreiden, of wilt leren hoe je jezelf kunt profileren in de competitieve markt; wij hebben alles wat je nodig hebt om succesvol zpp’er in de autotechniek te worden. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor persoonlijke aandacht, modern ingerichte praktijkruimte met de nieuwste tools én praktijkgerichte lessen.

Ontdek jouw groei als zzp’er in de automotive

Als zzp’er in de autotechniek ben je niet alleen monteur maar ook ondernemer. Onze cursussen zijn erop gericht om je op beide gebieden te versterken. Het investeren in je professionele ontwikkeling als zzp’er in de automotive is niet alleen een investering in jezelf, maar ook in je bedrijf. Je leert je klantenkring uit te breiden en een voorsprong te behouden in een continue veranderende industrie. Kortom, als zzp’er kun je bij Summa & Bedrijf rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te slagen en te groeien in de automotive industrie.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden